Om Åhus Seaside

Om Åhus Seaside

BryggaÅhus Seaside ligger vid Täppetstranden i charmiga Åhus. Ett stenkast från vårt Bed & Breakfast, finns en lång härlig badbrygga och vattnet är långgrunt och barnvänligt. I direkt anknytning till Seasideområdet finns utomhuspool som är uppvärmd och tillgänglig under sommarsäsongen. Det finns härliga möjligheter till promenader/motion längs strandpromenaden eller i skogen alldeles i närheten. Åhus mysiga hamn och medeltida stadskärna och torg finns på promenadavstånd ca 3 km bort. Naturreservatet Äspet och Kristianstads golfklubb ligger ca 5-10 minuters bilresa från hotellet.

Bed & Breakfastrummen ligger med strandnära läge i anknytning till reception och lounge. Alla rum på Åhus Seaside har TV, kylskåp och eget badrum med dusch samt tillgång till egen parkeringsplats. Alla dubbelrum och familjerum har en egen terrass. Frukost ingår i rummet. På hela Seasideområdet erbjuds gratis WiFi.

På Åhus Seaside hittar du vår trevliga och populära restaurang. Välj mellan våra goda rätter i á la cartemenyn eller varför inte en smarrig italiensk pizza? Givetvis är du också välkommen att bara slå dig ner och ta en drink med vännerna. Restaurangen har öppet året runt. Håll utkik för olika temakvällar och glöm inte bort att vara ute i god tid för att boka julbordet i december!

Om-Ahus