Njut av semestern i underbara Åhus!

Åhus är den perfekta sommaridyllen. Förutom strand och badliv samt en fantastisk medeltida stadskärna som för tankarna till en sagostad finns här massor att erbjuda för er som vill ha en aktiv semester.

Bredvid Åhus Seaside finns Kantarellbadet, ett trevligt friluftsbad där barnen kan leka och ni har utmärkta möjligheter till motionssimning i tempererade bassänger. Bor ni hos oss på Åhus Seaside har ni fritt inträde till Kantarellbadet. Mer information hittar ni här.  Upzone

Ett stenkast från Åhus Seaside finns höghöjdsbanan Upzone, där de modiga klättrar högt bland tallarna med stranden och havet som vacker kuliss. Strax intill Upzone hittar ni en trevlig minigolfbana, ett perfekt sätt att umgås med familjen. En kort bit längre bort längs stranden hittar ni sommaren 2020 utomhusbanor för padel! I Åhus finns dessutom två olika inomhusbanor för padel, där ni även kan hyra utrustning.

Är ni intresserade av att vandra har Skåneleden några fantastiska turer, en av dem går förbi oss på Seaside och tar er ner till Österlen. Vill ni hellre hyra cyklar går även Sydostleden, strax utanför Seaside. Vi hjälper gärna till med fikakorgen! För er som spelar golf har vi en av Sveriges bästa golfbanor på Kristianstads golfklubb, belägen i Åhus.

Shaker MariaGenom The Absolut Experience får ni möjlighet att lära känna Absolut från insidan, det är ju här i Åhus som varenda droppe Absolut är destillerad. En upplevelse ni inte bör missa under er semester i Åhus! Varför inte hyra kajaker och ta er fram längs vackra Helge å? Omgivningarna är så vackra, ni kommer inte bli besvikna!

För den som vill ha fart finns möjlighet att köra gokart på Kristianstad Karting strax utanför Åhus. I Kristianstad, 17 km från Åhus finns Vattenriket, ett unikt biosfärområde där ni kan vandra, cyklar, paddla. Förutom en underbar natur kan uppleva ett fantastiskt fågel- och djurliv.

Ta hjälp av oss på Seaside för att boka in era aktiviteter i samband med er bokning hos oss. Vi har massor av fler tips på vad ni kan hitta på i Åhus med omnejd.

Välkomna till underbara Åhus!