Drömboende på stranden!

Drömboende på stranden!

Som ett komplement till hotellbyggnaden planerar vi att bygga 9 stycken hotellknutna andelslägenheter med direkt strandläge, alla med stora balkonger och havsutsikt. Lägenheterna kommer att vara bostadsrätter vilket innebär att man köper sin bostadsrätt och därefter betalar löpande avgift till bostadsrättsföreningen. De boende ska sedan kunna utnyttja service och faciliteter av hotellet efter eget önskemål. Detta kan t ex vara att hotellet är behjälpligt med att hyra ut bostadsrätterna under delar av året då bostadsrättsinnehavaren spenderar sin tid någon annanstans. Det kan också vara att utnyttja städservice eller andra tjänster från hotellet.

Huset med de hotellknutna bostadsrätterna planeras att vara på 1300 m2. Huset kommer att vara i tre våningar (samt en fjärde indragen takvåning) med tre bostadsrätter på varje våning. Det kommer att vara en flexibel planlösning där innehavaren av bostadsrätten kan välja alltifrån att lägenheten utformas som en stor 2:a, en 3:a eller en 4:a. Sex av lägenheterna är på 101 m2, tre av dem är på 98 m2. Se skisser nedan. Den fjärde indragna takvåningen kommer att innehålla en konferensvåning som kommer att ägas och drivas av hotellet. Båda hotellet och byggnaden för bostadsrätterna ryms inom den befintliga detaljplanen för området.

Vi har i mars 2017 fått besked om bygglov för både hotell och hotellknutna bostadsrätter. Nu börjar en process bl. a med upphandlingar, därefter ska en tidsplan för projektet upprättas. Tanken är sedan att vi ska komma igång med att bygga så snart som möjligt, senast inom 2 år. Det finns dock möjlighet att redan nu anmäla sitt intresse för en bostadsrätt. Fyll i formuläret nedan och sänd det till oss så hör vi av oss inom kort.


Kontakt:
camilla@ahusseaside.com
staffan@ahusseaside.com

Tel Åhus Seaside:
044-28 93 00