Upzone i Åhus

Är du sugen på en spännande aktivitet under konferensen? Upzone erbjuder äventyr på hög nivå på höghöjdsbanan bara 100 meter från Hotell Åhus Seaside. Höghöjdsbanan har fyra olika nivåer på upp till 12 meters höjd och ligger vackert beläget precis vid stranden i Åhus. Åk zipline, klättra på väggar och balansera på stockar och utmana dig själv och andra. Välj bland olika aktiviteter där kreativitet och samarbete sätts på prov och som kan anpassas efter era mål och storlek på grupp.

I priserna ingår instruktion, uthyrning av utrustning och givetvis ett äventyr.

Välj mellan följande aktiviteter:

Teamtävling:
När ni bokar en teamtävling får ni ett fartfyllt event där ni tävlar mot varandra i två lag på två delar av höghöjdsbanan. Ni klättrar på tid och utför utmaningar där skicklighet, samarbete och fokus hjälper er att samla poäng för att vinna tävlingen. Teamtävling är prefekt för företag som vill göra något riktigt kul med sina medarbetare, där samarbete och fokus sätts på prov. Aktiviteten kan även göras som ett enda stort lag om man vi ha ett mer teambuildande event med fokus på samarbete och gruppdynamik.

Pris: 545: – exkl. moms/person
Tidsåtgång: ca 2,5 timmar
Antal: 8-30 personer

Teamklättring:
När ni bokar Teamklättring får ni klättra fritt på alla banor i parken. Alla kan anpassa utmaningen efter egen förmåga genom att välja bland de olika svårighetsgraderna på banorna. Här gäller det att motivera och peppa varandra genom alla zoner. Teamklättringen är perfekt för större företag med många olika typer av medarbetare då alla har möjlighet att hitta sin utmaning och klättra i sin egen takt, samtidigt som ni har riktigt kul tillsammans.

Pris: 445:- exkl. moms/person
Tidsåtgång: ca 2,5 h
Antal: 8 personer eller fler

Race Climb:
Utmana kollegorna och se vem som är snabbast upp till toppen. Peppa och heja på varandra och klättra på vår Race Climb – två 8 meter höga klätterträd. För extra utmaning kan ni använda ishackorna också. Ni kan tävla i lag eller enskilt mot varandra. En riktigt kul avslutning på konferensen eller i kombination med Teamklättring för den grupp som vill ha lite extra adrenalin.

Pris: 195:- exkl. moms/person (endast 50 kr exkl. moms/person som tillägg på Teamklättring)
Tidsåtgång: ca 1-2 h beroende på antal deltagare
Antal: 8 personer eller fler