Absolut Home – en upplevelse du inte vill missa!

Absolut Home – en upplevelse du inte vill missa!

Planerar du konferens till våren för ditt företag och vill prova en ny teamaktivitet? Söker du en aktivitet för kompisgänget? Då får du inte missa Absolut Home i Åhus!

The Absolut Experience är en unik möjlighet att få lära känna Absolut från insidan. Filosofin, människorna och ambitionerna. Om du någonsin undrade hur Absolut blev så känd världen över, är det här du får svaren bakom framgången. Det är trots allt här varje droppe Absolut är destillerad.

Detta besök tar dig bakom kulisserna för att visa hur en av världens finaste vodkorblir till. Vi lovar en hisnande resa genom hantverk och innovation. Viljan och strävan. Människor och drömmar. Historien bakom ett av världens mest ikoniska varumärken. För första gången öppnar vi också dörrarna till vårt destilleri där du med egna ögon får se hur det går till när Absolut vodka blir till. Besöket avslutas med att vi delar med oss av våra bästa cocktailtips. Det erbjuds även alkoholfritt alternativ.

Absolut Experience är en guidad tur, 90 minuter lång. Den börjar med en vandring genom husets olika rum, som alla har en historia att berätta, fortsätter till destilleriet och avslutas med att vi gör cocktails tillsammans.
Efter ett besök på Absolut Home kommer du förstå att alla vodkor inte är lika.

Absolut Home är tillgänglighetsanpassat, men med begränsad kapacitet per grupp. Barn under 18 år endast tillsammans med målsman.

Som stolt samarbetspartner till Absolut Home har vi möjlighet att arrangera din bokning med Absolutupplevelse, boende, transport och mat. Hör av dig med din förfrågan till info@ahusseaside.com eller 044-289300

För offert på konferenspaket: info@ahusseaside.com eller 044-289300